Banner

Zorgverzekering 2017

Wij hebben het aanbod van verschillende zorgverzekeraars voor u vergeleken. Stad Holland is als beste zorgverzekeraar uit dat vergelijk gekomen. Dat wil zeggen dat zij gemiddeld genomen het beste scoren op voorwaarden en premie.

Stad Holland is al vele jaren een betrouwbare en stabiele zorgverzekeraar gebleken. Jaarlijks scoort de verzekeraar hoog in de landelijke tevredenheidsonderzoeken (gemiddeld ca. 8.0). Stad Holland heeft binnen de aanvullende verzekeringen standaard een dekking opgenomen voor tandheelkundige kosten, zodat hier geen aparte verzekering voor hoeft te worden afgesloten.

Uiteraard kan het in individuele situaties zo zijn dat een andere zorgverzekeraar toch een beter alternatief biedt, bijvoorbeeld wanneer u een bepaalde specifieke verzekeringsdekking nodig heeft. Alternatieve geneeskunde is daar een voorbeeld van.
Daarnaast kan het zijn dat uw huidige verzekering onderdeel is van een collectiviteit via de werkgever, waardoor er een korting op de premie van toepassing kan zijn.

Via de onderstaande banner kunt u eenvoudig de premie van uw gewenste zorgverzekering bij Stad Holland berekenen en de verzekering direct afsluiten.

Indien u een vergelijking wilt maken tussen uw huidige verzekering en de verzekeringen via Stad Holland, kunt via de volgende link de verschillende dekkingen en premies eenvoudig naast elkaar zetten en vergelijken.Wanneer u er zelf niet uitkomt of u heeft vragen met betrekking tot specifieke zorg die uw wenst te verzekeren, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen of u kunt een vergelijking maken tussen diverse andere zorgverzekeraars op basis van de door u gewenste dekking. Stad Holland komt hierbij niet naar voren, omdat zij bovenstaande zorgvergelijker aanbieden.

zorgvergelijker

Online verzekeren

Sluit direct uw
verzekering af

Uw digitale polismap

Login

Belons