Banner

Bedrijven

Bedrijven lopen dagelijks vele risico's die nadelige financiële gevolgen kunnen hebben. Sommige risico's zijn goed op te vangen door een onderneming, andere risico's kunnen zeer grote gevolgen hebben, tot faillissement aan toe.

De Bruijn & Partners Assurantiën begeleidt ondernemingen om zoveel mogelijk risico's te herkennen en deze uit te sluiten, dan wel te beperken. Daar waar nodig bieden wij een verzekeringsoplossing die aansluit bij het risico en de wensen van de ondernemer. Deze verzekeringen kunnen wij bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen onderbrengen, waarmee wij onze onafhankelijkheid zoveel mogelijk waarborgen.

Speciaal voor ondernemingen heeft De Bruijn & Partners Assurantiën het RisicoManagement-Plan (RMP) ontwikkeld. Het RMP is voor iedere onderneming een uitstekend hulpmiddel in de bedrijfsvoering. Op overzichtelijke wijze worden de risico's en lopende verzekeringsdekkingen in beeld gebracht en eventueel afgezet tegen andere aanbieders en/of producten.
Vervolgens maakt de ondernemer, ondersteunt door een goed advies van een van onze adviseurs, keuze of en op welke wijze bepaalde risico's verzekerd dienen te worden.

Het laten opstellen van een RMP is geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u meer informatie wilt hebben over het RMP of u wilt een afspraak maken voor het laten opstellen van een RMP, neem dan contact met ons op.

Online verzekeren

Sluit direct uw
verzekering af

Uw digitale polismap

Login

Belons