Banner

Ons kantoor

De Bruijn & Partners Assurantiën slaagt er al jaren in om met een directe en persoonlijke benadering haar klanten van dienst te zijn. Met een hecht teamwordt een persoonlijke en deskundige service geboden.

De bereikbaarheid zorgt ervoor dat klanten letterlijk dag en nacht bij De Bruijn & Partners terecht kunnen. Het kantoor aan de Oudelandstraat 18 te 's Gravenzande is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30u tot 17.30u. Gedurende de openingstijden van het kantoor kunt u altijd binnenlopen voor een advies op maat. Voor complexe zaken is het wel aan te raden om vooraf een afspraak te maken, zodat er voldoende tijd wordt vrijgemaakt om u van dienst te zijn. Ook voor afspraken buiten de genoemde kantooruren dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Daarnaast is er het digitale kantoor, de website. Op deze site kan 24 uur per dag eventuele schades worden gemeld, verzekeringen worden afgesloten en wijzigingen worden doorgegeven. Relaties van De Bruijn & Partners Assurantiën kunnen daarnaast inloggen in hun eigen digitale polismap. Via de digitale polismap heeft u permanent toegang tot uw lopende verzekeringen.

De Bruijn & Partners Assurantiën combineert op deze wijze het beste van twee werelden: de persoonlijke en deskundige begeleiding van de traditionele assurantie-adviseur en de maximale bereikbaarheid en de digitale mogelijkheden van het internet.

Bent u nog geen klant? Kijk dan nu op onze module 'online verzekeren' of neem contact met ons op.

 

Online verzekeren

Sluit direct uw
verzekering af

Uw digitale polismap

Login

Belons